BuffettenVerse kip specialiteitenWinterSpecialsBarbecueCateringHet Tapas PlateauBedrijfscateringParticulierPartyverhuurPagode tentenTafels en stoelenTapinstallatiesBorden met bestekHaringkar, viskotter, koetsAttractiesOver onsReferentiesContact
Partyverhuur

Ook leveren wij alle benodigde huurartikelen t.b.v. de catering.
Wij verhuren o.a. tafels en stoelen, borden met bestek, pagode tenten (vanaf 50 personen), tapinstallaties, een haringkar en zelfs een hele mooie viskotter met tuig, etc., kortom alles om uw feest culinair te laten slagen!

Netjes en professioneel aangekleed
Haringkar
Partyverhuur
Pagode tenten
Onze Pagodetenten zijn stijlvol en beschermen u tegen weersomstandigheden. De tenten zijn licht van binnen doordat ze zijn voorzien van vensters...
ga verder >
Pagode tenten
Tafels en stoelen
Voor een compleet feest verzorgen wij ook de tafels en stoelen. Huibers bezit een ruim assortiment met diverse keuze aan soort stoelen en tafels.
ga verder >
Tafels en stoelen
Tapinstallaties
Wij verhuren ook tapinstallaties tot de hele inrichting van een thuiscafé. Huibes Catering kan dit allemaal voor u naar wens regelen.
ga verder >
Tapinstallaties
Borden met bestek
Wij leveren alle benodigde huurartikelen t.b.v. de catering. Wij verhuren o.a. borden met bestek!
ga verder >
Borden met bestek
Haringkar, viskotter, koets
Ook leveren wij alle benodigde huurartikelen t.b.v. de catering. Wij verhuren o.a. een haringkar, een slee en zelfs een hele mooie viskotter met tuig etc. kortom alles om uw feest culinair te laten slagen!
ga verder >
Haringkar, viskotter, koets
Attracties
Maak uw feest compleet met het huren van een (opblaasbare) Sara of Abraham of een ooievaar.
ga verder >
Attracties