BuffettenVerse kip specialiteitenWinterSpecialsBarbecueCateringHet Tapas PlateauBedrijfscateringParticulierBruiloften VerjaardagenTuinfeestenJubileaSpecialsPartyverhuurOver onsReferentiesContact
Particulier

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, bruiloft, jubileum of een tuinfeest? Wij kunnen een compleet pakket naar al uw wensen en budget verzorgen. Van koffie met gebak tot een groots warm en koud buffet met een luxe ijsbuffet na.

Heeft u geen ruimte om uw gasten te ontvangen, dan kunnen wij een tent inclusief tafels, stoelen, glaswerk, servies en eventueel decoratie voor u verzorgen. Ook kunnen we samen de mogelijkheden bekijken voor een zaaltje bij u in de buurt. Wij hebben zelf ook enkele suggestie ’s voor u.

Bij al deze feestelijkheden kunt u uiteraard gebruik maken van ons bedienend personeel.

particulier
Haringkar
Netjes en professioneel aangekleed
Particulier
Bruiloften
Wel eens gedacht om uw bruiloft thuis te vieren? Wij kunnen uw gehele aankleding verzorgen inclusief tafels, stoelen, glaswerk , servies en decoratie.
ga verder >
Bruiloften
Verjaardagen
Staat u ook de hele dag in de keuken om uw gasten van een lekker hapje te voorzien? Maar zou u dit uit handen willen geven, en ook genieten van de gasten die overdag komen…
ga verder >
Verjaardagen
Tuinfeesten
Voor een gezellig tuinfeest maakt men bij ons meestal gebruik van een van onze overheerlijke barbecue pakketten. Ook kunt u zelf een samenstelling maken.
ga verder >
Tuinfeesten
Jubilea
Wilt u bij de koffie een Petit fourre of een gebakje met bijvoorbeeld 12 ½ jaar getrouwd of een foto erop dan realiseren wij dit.
ga verder >
Jubilea
Specials
Heeft u speciale wensen dan kunnen wij met u meedenken. Wilt u bijvoorbeeld in de winter gebruik maken van onze decoratie arreslee, in de zomer onze ijscokar of voor de liefhebber van haring de haringkotter.
ga verder >
Specials