BuffettenVerse kip specialiteitenWinterSpecialsBarbecueCateringHet Tapas PlateauBedrijfscateringParticulierPartyverhuurOver onsReferentiesContact
Over ons

Wij zijn een jong en dynamische Catering bedrijf gevestigd in Kesteren, volop bezig met nieuwe ontwikkelingen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van salade en vlees schotels, deze zijn alleen al een lust voor het oog, de smaak daarintegen is zeer verrassend en ambachtelijk bereid! Wij focussen ons op kwaliteit en kwantiteit, voor een uiterst betaalbare prijs, en natuurlijk onze hoogstaande service!

Buffettafel
Huibers Catering
Haringkar
Netjes en professioneel aangekleed
Over ons
99% van onze producten worden door ons op ambachtelijke wijze bereid. Hierdoor heeft ons bedrijf grote bekendheid gekregen zowel in de regio als landelijk.

Voor bedrijf en particulier. Landelijk kregen wij bekendheid door verschillende openingen van bedrijven in bijvoorbeeld Krabbendijke, Ridderkerk, de gehele Veluwe, maar ook ( nieuwjaar )recepties in Amersfoort, Leusden, Maarsbergen etc.

Dus zoals u ziet… voor ons is afstand geen probleem. Omdat wij trots zijn op ons jong en dynamisch bedrijf, hopen wij u nog een lange tijd van dienst te kunnen zijn en de service en kwaliteit te bieden die ú van ons gewend bent.